loading

Bemutatkozás | gördítsen lefelé ↓

LIMUZIN AUTÓHÁZ Suzuki márkakereskedése 1999-ben nyitotta meg SUZUKI márkakereskedését és márkaszervizét.  A szolgáltatásainkat igyekeztünk úgy szervezni, hogy azok a mindenkori piaci igényekkel összhangban legyenek, és azokat minél jobban kiszolgálják.
Munkánkban próbáltunk olyan színvonalat nyújtani, hogy a Tisztelt Ügyfeleink a szolgáltatásainkkal maradéktalanul elégedettek legyenek.
Autószalonunkban megtekinthetőek és tesztelhetőek a Suzuki Magyarországon forgalmazott aktuális típusai.
1999 óta az új Suzukik értékesítési darabszáma alapján, az országos éves értékelések alapján minden évben élmezőnyben végeztünk. 2005 és 2006 években, az új Suzukik eladási mennyisége alapján, a 152 márkakereskedő közül megszereztük az országos első helyet.
2019-ig több mint 15.000 db új Suzukit, és kb. 16.000 db használt autót adtunk el.
2017-ben a Magyar Suzuki Zrt. Kelet- Magyarország legjobb Suzuki márkakereskedésének minősítette a Limuzin Autóházat, és a 2017. éves értékesítési versenyben a 3. helyen végeztünk. 2019-ben Tóth Zoltán munkafelvevő kollégánk az országos első helyet szerezte meg. 
Köszönjük a mellettünk döntő és kitartó ügyfeleinknek a megtisztelő bizalmat.
Az új és használt autó eladáshoz kapcsolódóan végzünk hitelügyintézést, biztosítás, és casco kötést is.
Az induláskor a szolgáltatásunk az új autó, és a használt autó eladás, valamint szerviz, karosszéria javítás, és fényezés volt. Épületeinket bővítettük, és fejlesztettünk a szerviz minden területén.
Bővült tevékenységi körünk is, és ma már eredetiség vizsgálatot, kárfelvételt, kárügyintézést, alkatrész nagykereskedést, műszaki vizsgáztatást, bértárolást is végzünk.
Szervizünkben ma már a Suzuki típustól eltérő más márkájú járműveket is jelentős mennyiségben  javítunk.
Flotta javítási szerződés alapján igen sok nagy cég, vállalat jármű parkjának különböző típusú járműveit is javítjuk.
Szeretnénk, ha ügyfeleink számára minden autós jellegű problémában tudnánk segíteni, és így a Tisztelt Ügyfeleink leginkább csak az autózás örömével találkoznának. 
Fejlesztéseink nem álltak meg.
A jövőben jelentkező piaci igényekre, és Tisztelt Ügyfeleink elvárásaira mindig figyelni fogunk, és azokhoz a legoptimálisabban próbálunk alkalmazkodni.

Szeretettel várjuk Önt is!

Köszönettel: A LIMUZIN AUTÓHÁZ dolgozói